top of page
DSC00817.JPG

Opwekking 2024 en de kampeeruitdaging
Het zit er weer op! Opwekking 2024 is geweest en wauw wat was dit weer bijzonder! Met zoveel mensen vanuit alle kerkelijke denominaties samen komen omtrent het gene in dit leven waar het m.i. over gaat. Gods woord, hem aanbidden en laten merken en zien dat ik/wij/jullie van Hem houden!


Dit jaar was mijn 2e jaar als bandlid van de Opwekkingsband. Laat ik dit zeggen: Wat zijn de mensen van deze band lief en zorgzaam. Maar tegelijkertijd ook zo kundig! Ik word er nog regelmatig stil van om te bedenken dat ik hier deel van mag zijn!


Dit jaar had ik afgesproken dat ik samen met Naomi en Liva op de donderdag al naar het festivalterrein zou gaan. Dit in verband met de verwachte drukte en de soundcheck die op vrijdag plaats zou vinden. Op deze donderdag begonnen Naomi en ik met goede moed om onze tent op te zetten (wat ons echt vet goed afging trouwens!!).
Voordat de ogenschijnlijk onophoudelijke bui zou komen waren wij helemaal gesetteld althans zo dachten wij.

Maar met dat de bui begon en wij aan het schuilen waren in onze tent bleek dat ik vergeten was om ons tent topdoek ding over het gat te hangen (wie bedenkt dat dat een goede uitvinding is?) Dus ik in de hoosbui naar buiten om alsnog maar even dat kleine maar toch wel essentiële doekje over de tent te hangen zodat we nog een beetje droog zouden blijven. Dit was de eerste hindernis die we dit weekend moesten nemen. De avond kwam en we gingen slapen maar wij zijn niet echt super goede kampeerders. Laat ik het anders zeggen: Ik heb een hekel aan kamperen en zit het liefst in een huisje met een airco en verwarming (en het liefst met nog wat extra faciliteiten).😂 De volgende ochtend kwamen wij erachter dat het zo hard geregend had dat alles naar binnen geregend was. Wat bleek: Wij hadden het zeil onder de tent gelegd en deze stak uit waardoor het als een trechter naar binnen liep. Gelukkig heb ik geweldige bandleden die wel goed kunnen kamperen. Daniël was al vroeg wakker en heeft om 7.15 uur 's ochtends mij staan helpen om een ander zeil onder de tent te leggen! (isn't he sweet?)🥰. Laat ik ook maar open kaart spelen: Ik ben niet echt een ochtendmens dus ochtenden met mij zijn al niet de meest gezellige momenten 😂 maar na dit voorval had ik erg moeite om de vruchten van de Geest zijn werk in mij te laten doen 😂😂.En hierboven natuurlijk nog even een schattig filmpje.


Gelukkig heb ik een hele lieve vrouw die mij ook goed wist aan te sporen en een heerlijk ontbijtje met versgebakken eieren klaar gemaakt heeft.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Summer is coming!

Het einde van het lesseizoen is hier. Dat wil zeggen m: zomervakantie voor veel van ons. Door de tijd heen heb ik besloten om altijd door te gaan met lessen tenzij ik zelf een keer op vakantie ben. De

Bình luận


bottom of page