top of page
Parallel Lines
DSC00972.JPG

Hallo

Cool dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! 

Als allround gitarist kom ik graag in contact met nieuwe mensen. Ik ben gefocust en trouw. Ik zie uit naar je bericht en naar het project waar jij mij graag voor zou uitnodigen.

  • Facebook
  • Instagram
Parallel Lines

Het verhaal achter de man met de gitaar!

Mijn naam is Joël Floor. Geboren in Baarn en woonachtig in Nijkerkerveen. 

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met de gitaar. Mijn vader is klassiek gitarist en is afgestudeerd aan het conservatorium van Hilversum. Door de muziek die mijn vader luisterde (veelal Jazz/Fusion en Latin)raakte ik geïntrigeerd door het instrument. Avonden dat mijn vader zat te spelen terwijl ik in bed lag bezorgde mij tranen en viel ik gebiologeerd door de muziek in slaap. 

Een aantal jaar later begon ik met gitaar te studeren aan de Popacademie van conservatorium Artez Enschede. Ik deed veel inspiratie en netwerk op en begon mijn muzikale carrière. Nu zoveel jaar later ben ik een veelgevraagde gitarist.

 

En dat brengt mij bij jouw project: Vertel mij wat je zoekt en ik help je vinden van die juiste gitaarpartij of mooie lyrische sound die past bij jouw muziek. Of wil je liever eerst kennis maken en een kop koffie doen? Ook altijd een goed idee!

Parallel Lines

Contact

Ik kijk altijd uit naar nieuwe contacten en netwerk. Stuur jij mij een bericht?

06-43108871

bottom of page