top of page
Parallel Lines
DV_L3458-bewerkt.jpg

Hallo,

In 2018 Studeerde ik af van het conservatorium met een heuse Wedding Experience. Op deze dag kwamen er allerlei wedding professionals bijeen om het gevoel te geven van hoe een bruiloft zou moeten verlopen. Uiteraard was er een geweldige live band. 

  • Facebook
  • Instagram
Parallel Lines

Trouwen?

In 2016 ben ik getrouwd met Naomi. Ik studeerde nog aan het conservatorium in Enschede maar verhuisde naar Harderwijk. 

In de periode van ons trouwen zag ik dat er een gat was tussen wat wij wilden en wat er aangeboden werd, Namelijk: Een zelf samen te stellen band die flexibel is, maar dus ook zich kan aanpassen aan het publiek, want zeg nou eerlijk, Hoe leuk is het dat als je dan de mooiste dag van je leven hebt dan moet het feest minstens zo'n succes zijn! 

Daarop heb ik Red Carpet band opgericht. Een band die gespecialiseerd is in trouwen. Van repertoire voor een feest, tot begeleiding van een ceremonie of trouwdienst. Met wisselende samenstellingen en energieke bandleden hebben jullie altijd datgene wat jullie wensen voor die mooiste dag! 

Parallel Lines

Contact

Gaan jullie trouwen en zouden jullie een offerte op maat willen hebben? Stuur mij graag een mail of appje met wat jullie dromen en wensen zijn.

06-43108871

bottom of page