top of page
DSC00817.JPG

'On the road'
On the road is een term die ik gebruik als ik een gig (ook wel een optreden genoemd) doe.


Als ik 'on the road' bent maak ik van alles mee. Vandaag wil ik iets grappigs met jullie delen:

Toen ik voor het eerst op pad ging met Opwekking (2e opname moment) kwam ik 's avonds in het hotel aan. Het was laat en ik had toch wel de behoefte om lekker te gaan slapen want opname momenten zijn toch wel intensief! Aangekomen bij het hotel bleek dat mijn kamer niet geboekt was. Dus ben ik bij Gendro mijn grote vriend aan de overkant aan gaan kloppen in de hoop dat ik in ieder geval niet op de gang op de grond zou hoeven slapen! Wij samen nog een keer naar de balie. Daar kreeg ik een loper zodat ik in de kamer tegenover Gendro's kamer alsnog wel kon slapen. nou dit heen en weren heeft wel een aantal keer geduurd uiteindelijk bleek er een miscommunicatie te zijn en kon ik uiteindelijk lekker gaan slapen! :)

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page